DC Hoogvliet

DC Hoogvliet

DC Hoogvliet heeft in Bleiswijk een nieuw distributiecentrum geopend. Vanuit het 72.000m2 grote pand werkt Hoogvliet met de modernste technieken. Zo worden zowel droge kruidenierswaren als vers, AGF en diepvriesartikelen grotendeels geautomatiseerd verwerkt tot zendingen naar een van de zeventig filialen van Hoogvliet.

Op gebied van duurzaamheid stelde Hoogvliet hoge eisen in de vorm van BREEAM. Wij hebben veel ervaring met BREEAM projecten en konden aan alle eisen voldoen. Onze projectmanager Ben werkte het volledige plan uit voor alle kantoren, de slagerij en de chauffeursentrees en verzorgde alle benodigde bewijslast. Eleqtron leverde een groot deel van de armaturen. Leo onderhield als accountmanager het contact met Van Dijnsen Installatiewerken. Wij hebben veel ervaring in het toepassen van speciale maatwerkoplossingen. Hierdoor waren wij in staat om voor dit project specifieke armaturen voor het klimaatplafond te ontwikkelen. Dit hebben we gedaan in samenwerking met Verwol die de klimaatplafonds fabriceert.

Voor dit project hebben wij de klant ook ontzorgd op het gebied van montage. Onder leiding van projectleider montage Jaap zijn alle armaturen in de eerder genoemde ruimtes gemonteerd. In drie fases hebben wij dit project afgerond. Op het gebied van bouwplaats logistiek bleek dit project een uitdaging te zijn. De routing moest door Jaap van tevoren goed worden doordacht omdat deze per bouwfase anders was. Jaap heeft dit allemaal in goede banen geleid en het project is binnen de gestelde tijd en het gewenste budget opgeleverd.

 

Foto’s: Verpa

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.