De Zeeuwse Verzekeringen

 

De Zeeuwse Verzekeringen is letterlijk uit zijn jas gegroeid! Een verhuizing vanuit het mooie monumentenpand aan ‘De Houtkaai’ naar een nieuwe onderkomen was onvermijdelijk. Met deze noodzaak is gekozen om een nieuw kantoorpand op ‘Park Veldzigt’ in Middelburg te bouwen. Modern, duurzaam en toekomstgericht zijn de termen waaraan de nieuwbouw diende te voldoen. Door De Zeeuwse Verzekeringen zelf wordt het nieuwe onderkomen beschreven als ”een modern en duurzaam kantoorpand waar we ook over pakweg 15 jaar nog steeds in passen.”

In samenwerking met Architect Rothuizen is er vanaf het begin gewerkt van een schetsontwerp naar een definitief ontwerp voor deze mooie werklocatie. ITN Groep uit Nieuwdorp werd als installateur bij het project betrokken en via deze weg is Maas & Hagoort benaderd om mee te denken in een lichtoplossing voor het gehele pand. Uiteindelijk is dan ook alle verlichting geleverd in de vorm van functionele en decoratieve armaturen. Mede door de energiezuinige lichtoplossing is er sprake van een BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) certificatie voor het kantoorpand. Het was dan ook de grootste uitdaging om aan de hoge energetische eisen voor dit certificaat te voldoen. Eindresultaat: een modern, duurzaam kantoorpand gericht op de toekomst!

Foto’s: wijzijndestad.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.