DELA Eindhoven

DELA Eindhoven

‘Regel het goed, regel het voor elkaar’, dat is wat DELA in hun dienstverlening in het oog houd. DELA is gespecialiseerd in verzekeringen en uitvaarten. Betrokkenheid en zekerheid zijn belangrijke kernwaarden, dat sluit goed aan bij die van ons.

Voor het kantoor in Eindhoven waren zij op zoek naar verlichting.  In samenwerking met Mansveld Projecten & Services B.V maakten wij het lichtplan. Wij pasten basisverlichting toe. Ook is er decoratieve verlichting geleverd. De pendelarmaturen zijn op de foto’s te zien, deze zijn van het merk Light4-u. Ze geven een huiselijke sfeer.

Ook interesse in een lichtplan? Klik dan hier voor meer informatie. Graag ontzorgen wij uw werk!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.