Deltastar Venlo

Deltastar Venlo

Het Venlose bedrijf Deltastar Nutrients heeft een nieuw bedrijfspand. Het bedrijf, opgericht in 1994, verkoopt voedingssupplement aan onder andere Nederland, Duitsland en Zwitserland. Het assortiment bestaat uit meer dan 900 producten die veelal door artsen en therapeuten worden ingezet bij hun patiënten.

In samenwerking met Energa Elektro realiseerden wij de verlichting voor het nieuwe pand. De nieuwbouw is te vinden op het terrein van Brightlands Campus Greenport Venlo. Dat is niet voor niets. In de toekomst hoopt Deltastar namelijk meer onderzoek en productontwikkeling te doen en de campusomgeving biedt daarbij unieke samenwerkingskansen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.