DMARC Breda

DMARC Breda

Het Zeeuwse reclame- en designbureau DMARC startte vanuit Goes. Inmiddels zijn ze ook in Breda te vinden. De nuchtere Zeeuwse instelling vindt u ook in deze nieuwe vestiging terug. Ze staan met beide benen op de grond. Ze geven hun mening en creëren communicatie die ook echt werkt. Strategisch waar het kan en praktisch als het moet. Ze zijn expert in het promoten van vastgoed. Ook in de automotivebranche kom je regelmatig uitingen van DMarc tegen.

Onlangs is hun nieuwe kantoor geopend. Voor dit kantoor realiseerden wij de verlichting. Onze engineer heeft diverse decoratieve hangarmaturen en railspots verwerkt in het lichtplan. Het kantoor in de Anna van Burenstraat is prachtig geworden!

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan hier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Foto’s: DMARC

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.