DuPont

Aan het begin van de coronacrisis is in 2020 de nieuwe hoogwaardige werkomgeving voor DuPont Nutrition & Biosciences opgeleverd. De functionaliteiten van het gebouw zijn passend gemaakt voor de ontwikkelambities van deze wereldleider in industriële biotechnologie.

Terberg Totaal Installaties heeft ons gevraagd samen met hen de eindgebruiker van de benodigde verlichting te voorzien. Omdat het een BREEAM project betrof moest er nauwlettend in de gaten worden gehouden of er aan alle wensen en eisen werd voldaan voor deze certificering. Met resultaat: wij hebben de klant kunnen voorzien van passende verlichting volgens de gestelde normen en eisen. Onze projectmanager heeft het traject onder zijn hoede genomen en is hier nauw bij betrokken geweest.

Er is gekozen voor functionele verlichting waarbij de lichtlijnarmaturen en inlegpanelen die zijn gebruikt allemaal op basis van DALI worden gestuurd. Ook bijzonder zijn de profielen die wij hebben gemonteerd in de vide met een hoogte van 15 meter. Al met al kunnen wij spreken van een mooi en uitdagend project.

Foto buitenkant gebouw: Dirk van Egmond

Foto binnenkant gebouw: Laurens Kuipers

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.