Eb & Vloed brasserie

Eb & Vloed brasserie

In de sfeervolle en trendy Eb & Vloed brasserie kunt u volop genieten. De nautisch ingerichte brasserie is gelegen op camping de Julianahoeve in het Zeeuwse Renesse. Gasten kunnen hier genieten van de beste kwaliteitsgerechten voor een eerlijke prijs. Dit is de ideale plek voor een stevige lunch of een heerlijk driegangenmenu.

In samenwerking met DWT groep vertaalden wij de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. De wens was om meerdere lichtscenes toe te kunnen passen. Onze engineer verwerkte daarom Casambi in het lichtontwerp. Daarnaast heeft onze montageafdeling DWT groep ondersteund in het monteren van de verlichting.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.