Erasmus MC Education Center

Erasmus MC Education Center

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. Daarvoor staat het Erasmus MC: In onderzoek, onderwijs en zorg. Om deze missie te behalen is er in het enorme gebouw een geheel nieuw onderwijscentrum toegevoegd, wat het hart vormt van de faculteit Geneeskunde. Zo zijn hier alle onderwijsfuncties en de Medische Bibliotheek samengebracht.

De centrale ontmoetingsplek is het lichte en ruimtelijke onderwijsplein in Rotterdam. Het plein biedt ruimte aan meer dan 400 werk- en studieplekken, de Medische Bibliotheek, computervoorzieningen en cateringfaciliteiten. Het interieur werd verzorgd door Maasdam (foto). Het centrum is gerealiseerd door Claus en Kaan architecten. Kuijpers Centrale projecten heeft samen met Maas & Hagoort voor de verlichting mogen verzorgen. Dankzij de verlichting werd dit project een succes! Wilt u ook een succes maken van uw project? Neem dan contact met ons op en ontvang een optimaal lichtadvies over de verlichting!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.