Eriks Alkmaar

Eriks Alkmaar

Na een bouwperiode van een jaar is de Clean Manufacturing Facility (CMF) van industrieel dienstverlener Eriks in Alkmaar geopend. Met de technologische kennis en vaardigheden realiseert dit bedrijf oplossingen om de industrie toekomstbestendiger te maken. De vraag naar schone productie en schoon verpakte producten nam de afgelopen jaren flink toe. Daarom is gekozen voor de bouw van een compleet nieuw pand.

In goede samenwerking met Interflow verlichtten wij het pand. Interflow verzorgde de complete technische installatie van het nieuwe pand. Wij stelden het lichtplan op en leverden de verlichting. Onze engineer vertaalde de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. Hij verwerkte onder andere inbouw-, opbouw- en klokarmaturen in het ontwerp. Daarnaast ontzorgden wij onze klant ook door het maken van bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat het nieuwe pand goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

 

Foto’s: ERIKS Nederland

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.