EromesMarko Wijchen

EromesMarko Wijchen

EromesMarko is dé onderwijsinrichter van Nederland die innovatief, duurzaam, dichtbij en betrokken is naar haar klanten. Voor alle typen onderwijs biedt het bedrijf prachtige oplossingen in producten, concepten en dienstverlening. Met passende en creatieve inrichtingen hoopt het bedrijf een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

Omdat het oude pand uit 1967 niet meer voldeed aan de verwachtingen van deze tijd en simpelweg te klein was voor de huidige productie is het gebouw volledig vernieuwd. Het duurzame nieuwe gebouw is twee keer zo groot dan het oude gebouw en beschikt over een gezond en prettig leef- en werkklimaat. In samenwerking met Technisch Buro Dunning hebben wij een deel van de verlichting geleverd in het nieuwe pand. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of bent u op zoek naar een goed lichtadvies? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Hugo de Jong | Akoestische plafonds: Ecophon

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.