Esdal College Emmen

Voor het Esdal College is een paar maanden geleden het nieuwe schoolgebouw voor locatie Emmen opgeleverd. Dit onderwijsinstituut biedt zes verschillende opleidingen op zes locaties aan. Van het vmbo tot en met het gymnasium, van sport tot cultuur en techniek: zij hebben voor ieder iets wils. Het nieuwe gebouw in Emmen betreft een moderne en toekomstbestendige locatie.

Pranger-Rosier Installaties heeft de installatiewerken mogen verzorgen en ons gevraagd een alternatief aan te bieden op het bestaande bestek. Wij zijn aan de slag gegaan met het bijbehorende lichtplan en de lichtberekeningen. Samen hebben wij ten opzichte van het bestek met gelijkwaardige armaturen een mooie besparing kunnen realiseren.

Bij dit UAV project hebben wij probleemloos aan alle vereisten kunnen voldoen. Dit met als gevolg een tevreden eindgebruiker en een inmiddels door de studenten in gebruik genomen gebouw!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.