Fietsenstalling Antoni

Fietsenstalling Antoni

In de kelder van het multifunctionele gebouw Antoni kunt u een enorme fietsenstalling vinden. Met de komst van deze 2.400 nieuwe beschikbare plekken voor fietsen, is er op Station Delft ruimte om in totaal 10.000 fietsen te stallen. De ingang bevindt zich tussen de twee bestaande stallingen die in 2015 en 2017 openden. Deze zijn onderling met elkaar verbonden, en liggen boven het spoor waardoor reizigers binnen 5 minuten op het perron staan.

In samenwerking met BRI Groep leverden wij de verlichting voor de fietsenstalling. Wij ontwierpen speciaal voor de klant het lichtplan om de stalling zo goed mogelijk te verlichten. Dat is dankzij de goede samenwerking gelukt.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Vink Bouw

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.