Fifth NRE Eindhoven

Fifth NRE Eindhoven

In een oude fabriek in Eindhoven is pas jazzclub Fifth NRE geopend. Een nieuw concept in een oud jasje. Het concept van een jazzclub is overgewaaid uit Amerika. Een jazzclub is een restaurant waar klanten onder het genot van een diner en een borrel kunnen genieten van live-muziek.

Dankzij de grote ruimte kan Fifth NRE maar liefst vijf complementaire concepten runnen. Zo is er bijvoorbeeld een koffiebranderij, een bar en een muziekpodium. Daarnaast is er ook een vergaderruimte. Alle ruimtes zijn bedoeld om zintuigen te prikkelen. De verlichting die wij in samenwerking met Mansveld Techniek realiseerden, sluit daar perfect op aan. Onze engineer verwerkte onder andere ledstrips en inbouwdownlighters. Ook railspots en opbouwarmaturen paste hij toe in het lichtplan.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of wilt u een lichtplan aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

Foto’s: Bas Gijselhart | BASEPHOTOGRAPHY | Herbestemming.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.