Financial lease

Financial lease

Autoleasebedrijf Financial Lease is verhuisd naar een groter pand in Maarssen. Het nieuwe kantoor biedt ruimte voor de continue groei van het bedrijf. Zo zijn er diverse werkplekken ingericht. Niet alleen voor het eigen personeel maar ook voor de toekomstige nieuwe collega’s. Daarnaast beschikt het nieuwe pand over meerdere meetingrooms, boardrooms, belcellen en een scrum ruimte. Het team heeft zelf de namen voor deze vergaderruimtes mogen kiezen.

Autoleasebedrijf Financial Lease is een vooruitstrevende en resultaatgerichte organisatie waar het kernwoord ‘groei’ hoog in het vaandel staat. De stijlvolle inrichting van het nieuwe kantoor bestaat uit industriële kenmerken en houdt rekening met luxe en comfort. In samenwerking met Plan@Office realiseerden wij de verlichting voor het nieuwe pand. Het resultaat is iets om trots op te zijn!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.