Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Aan de rand van het Veerse Meer is een nieuw 4 sterren hotel gevestigd: Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer. Dit luxe hotel is dé place to be voor iedereen die wilt genieten van het prachtige Zeeuwse landschap. Watersporters en liefhebbers van culinaire creaties komen samen in de Marina Lounge. Het moderne hotel is opgedeeld in drie verdiepingen. Neem nadat u heeft geluncht een drankje op één van de terrassen terwijl u geniet van het uitzicht. U kunt ook uw boot van de aanlegsteiger pakken en lekker gaan varen op het Veerse Meer.

Voor het Fletcher Hotel is binnenverlichting gerealiseerd. De sfeer die in het hotel aanwezig moest zijn, hield onze engineer bij het maken van het lichtplan, in zijn achterhoofd. De verlichting realiseerden wij in samenwerking met ITN Groep Nieuwdorp. Bent u ook op zoek naar horecaverlichting? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.