Fons Vitae Amsterdam

 

Fons Vitae Amsterdam

Fons Vitae is Latijns voor ‘Bron van Leven’. Dit is een passende naam voor het levendige lyceum in Amsterdam. De school kent een rijke historie die begint bij de oprichting in 1914. Katholieke nonnen richtten de school op en er werd alleen les gegeven aan meisjes. Door de jaren heen werd het lyceum een gemengde scholengemeenschap waar iedereen zichzelf kan ontwikkelen.

Door een vernietigende brand moest de school worden gerenoveerd. Die renovatie is inmiddels voltooid. De school beschikt nu over ruimere lokalen en het gebouw is duurzaam. In samenwerking met SDR Elektrotechniek leverden wij de verlichting voor de nieuwe school. Daarnaast is ons montageteam verantwoordelijk geweest voor de montage van de armaturen.

Ook interesse in een montagetraject? Of bent u op zoek naar de juiste lichtoplossing voor uw project? Neem dan contact op.

 

Foto’s: Salverda Bouw BV

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.