Fontys Campus – Rachelsmolen Eindhoven

 

De transformatie van de bestaande campus Rachelsmolen van Fontys Hogescholen in Eindhoven is afgerond. Wat ooit een gesloten eiland in de stad was, is nu een inspirerende onderwijsomgeving. Het grote, bestaande gebouw R1 is afgebroken om ruimte te maken voor drie nieuwe losse onderwijsgebouwen. Hier huizen de opleidingen Paramedisch, Mens en gezondheid, Kind en Educatie, Sociale Studies en Pedagogiek.

Installateur Croonwolter&dros heeft voor dit grootschalige onderwijsproject Maas & Hagoort benaderd voor het realiseren van de verlichting. Om het project te voorzien van de best mogelijke lichtoplossing hebben wij op verzoek een armaturenvergelijk gemaakt. Waarbij wij tijdens een bemonsteringssessie, op projectlocatie, de besteksarmaturen en gelijkwaardige alternatieven vanuit ons armaturen vergelijk naast elkaar op tafel hebben gelegd. Op deze manier hebben wij de gelijkwaardigheid aan kunnen tonen. Naast het verzorgen van de technische- en decoratieve verlichting hebben wij ook de verantwoordelijkheid voor de montage genomen.

Foto’s: Fontys / Rutger Raymakers Fotografie

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.