Fraanje

 

Fraanje is een aannemingsbedrijf wat ontwikkelt en bouwt voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Het aannemingsbedrijf is een Zeeuws familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en is voornamelijk actief in Zuidwest-Nederland. Eind 2023 realiseerde Fraanje een nieuw duurzaam kantoorpand voor zichzelf.

In nauwe samenwerking met Fraanje en installateur Van de Velde Installatiegroep hebben wij de verlichting voor het nieuwe kantoorpand verzorgd. Hierbij hebben wij alle wensen en eisen meegenomen in de lichtoplossing, passend binnen het projectbudget. Tijdens het project heeft het direct en snelle communiceren tussen alle betrokken partijen gezorgd voor een vlotte verloop van het project. Met als resultaat verlichting dat aansluit bij het moderne interieur van het gebouw. Op deze manier hebben wij bijgedragen aan een comfortabele werkomgeving.

Foto’s: Aannemingsbedrijf Fraanje

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.