Fries Museum

Fries Museum

Het Fries Museum is geopend door koningin Máxima. Het was de eerste keer dat zij als koningin een museum geopend heeft. Het museumgebouw zelf is het eerste dat deze eeuw in Nederland van de grond af is gebouwd. Leeuwarden is in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. De directeur laat weten dat in aanloop naar dat jaar, het museum alvast een aantal grote projecten plant.

Architect Hubert-Jan Henket heeft het museum ontworpen. Het museum vertelt het verhaal van Friesland. Het werd mogelijk gemaakt door architect Bonnema, die achttien miljoen euro doneerde. Het museum gaat over Friezen, de elf steden, het platteland en de haat-liefde verhouding met het water. Het pand is een prachtig voorbeeld van onafhankelijke partijen die dankzij goede communicatie een schitterend project opleverden. Maas & Hagoort heeft in samenwerking met BAM Techniek de verlichting geleverd.

Samenwerking met succes!

Vraag ook direct een lichtplan aan. Door het lichtplan bood Maas & Hagoort het Fries Museum verlichting. 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.