Galvamé Rotterdam

 

Van verchromen en vernikkelen tot verzinken en verzilveren: Galvamé heeft alles onder één dak. Het in Rotterdam gevestigde bedrijf is een vermaarde en toonaangevende all-round-specialist in oppervlaktebehandelingen van metalen producten. Zij werken voor grote en minder grote industriële klanten in bijvoorbeeld de machinebouw, metaal- en autoindustrie, jachtbouw, en medische sector, in binnen- en buitenland. Na een desastreuze brand in het oude pand van Galvamé in 2019, is dit jaar het nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen.

In samenwerking met Beyer Elektrotechnisch Installatiebedrijf hebben wij het gehele project mogen verlichten. Binnen de uitvoering van het project is er hard gewerkt om met een strakke planning de verlichting op korte termijn uit te kunnen leveren. Door strak projectmanagement en snelle communicatie en handelen van en met de leveranciers hebben wij kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Het resultaat: een toekomstbestendig pand en een gezonde werkomgeving voor alle medewerkers.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.