Gazelle Innovation & Production Center te Dieren

Gazelle Innovation & Production Center

Vanuit de fabriek in Dieren worden al meer dan 100 jaar hoogwaardige Gazelle fietsen ontwikkeld. De fabriek is door de jaren heen diverse keren uitgebreid en verbouwd om zo ruimte te scheppen voor de verdere groei en ontwikkeling van Gazelle. 2014 was het jaar waarop ze een nieuwe stap gingen maken! Bronsvoort Blaak Architecten BNA maakten het ontwerp voor dit innovation center. Het Gazelle Innovation & Production Center is in 2015 geheel vernieuwd. De fabriek  is geopend door Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander. Samen met Rijkaart Elektrotechniek B.V. is de verlichting geïnstalleerd.

Project: Gazelle Innovation & Production Center
Locatie: Dieren
Architect: Bronsvoort Blaak Architecten BNA
Installateur: Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.