GBG Goes

GBG Goes

Grafisch Bedrijf Goes (GBG) is verhuisd naar een nieuw pand. Het grafische bedrijf maakt ideeën, ontwerpen en boodschappen fysiek zichtbaar. De artikelen die geproduceerd worden zijn gekenmerkt door kwaliteit en effectiviteit.

Vanwege de groei van het bedrijf is er gekozen voor nieuwbouw. Het nieuwe pand is één grote, open showroom geworden. De gekleurde details zorgen voor een fris aanzicht. In samenwerking met IBZ realiseerden wij de verlichting voor het nieuwe pand. GBG is daarom klaar voor de toekomst!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.