Gefco Schiphol

Gefco Schiphol

Eén van de projecten waarbij snelheid en expertise enorm van belang waren was Gefco in Schiphol. Hoppenbrouwers Techniek benaderde ons met de vraag een gedegen lichtplan te maken met onder andere maatwerkoplossingen voor specifieke toepassing.

Onze engineer Jurian pakte het snel en vakkundig op. Naast afwijkende maatvoering moest alles ook voldoen aan de BREAAM normen. Het lukte samen met onze partner Lightnet wisten wij in korte tijd het ontwerp, de fabricage en de levering te realiseren. De bandrasterarmaturen voldoen aan alle eisen die nodig zijn om dit moderne kantoorpand goed te verlichten. Een mooie opdracht, binnen de wensen van de opdrachtgever, de beperkte tijd en het budget! Iets om enorm trots op te zijn!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.