Generaal Maczek Memorial

Generaal Maczek Memorial

Het Generaal Maczek Memorial in Breda is gewijd aan de dappere mannen en vrouwen van de eerste Poolse Pantserdivisie, die in 1944 en 1945 onder aanvoering van Generaal Stanisław Maczek belangrijke delen van ons land van de Duitse bezetting en onderdrukking hebben bevrijd. Deze Poolse militairen brachten ons de vrijheid en gaven ons de kans om ons land weer op te bouwen.

Het Generaal Maczek Memorial is een permanente tentoonstelling in het Generaal Maczek Museum. In samenwerking met Jacobs Elektro leverden wij de verlichting voor het complete project. Zo worden er belangrijke stukken van het museum uitgelicht door trackspots. Daarnaast hebben we de buitenmuren aangelicht met grondspots.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Foto’s: Mike Bink  | Bouw tentoonstelling: Kloosterboer Decor

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.