Goeman Borgesiusschool Amsterdam

Goeman Borgesiusschool Amsterdam

Leerlingen van de Goeman Borgesiusschool kunnen sinds kort naar een nieuwe school. In Amsterdam-Geuzenveld is ter vervanging van het oude gebouw een nieuwbouw gerealiseerd. Het oude gebouw voldeed namelijk niet meer aan de eisen van deze tijd.

De Goeman Borgesiusschool is een openbare school die toegankelijk is voor alle kinderen. Ieder kind staat hier centraal. Het onderwijs dat wordt aangeboden sluit aan op de ontwikkelingsbehoefte van het kind. Mede door de gestructureerde en opbrengstgerichte manier van lesgeven worden de kwaliteiten van ieder kind op deze school ontwikkeld.

In samenwerking met Schulte & Lestraden realiseerden wij de verlichting voor dit project. Mede door de LED verlichting is de school klaar voor de toekomst.

Bent u op zoek naar lichtadvies voor uw schoolproject? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Rienks Architecten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.