Gomarus College Zaltbommel

Gomarus College Zaltbommel

Vanaf dit schooljaar kunnen leerlingen van het Gomarus College naar een nieuwe school in Zaltbommel. De Gomarus Scholengemeenschap is een echte streekschool. De hoofdlocatie is dan ook te vinden op een half uurtje rijden, in Gorinchem.

De school staat voor goed frontaal onderwijs, met daarnaast de focus op begeleidend onderwijs. Er is voldoende ruimte om de leerlingen eigen keuzes te laten maken, passend bij de schoolsoort en de leeftijd van de leerling. De school in Gorinchem werd te klein en daarom is deze school gebouwd.

In samenwerking met Verweij realiseerden en monteerden wij de verlichting voor de nieuwe school. Onze engineer heeft onder andere inlegarmaturen, ledpanelen, downlighters, inbouwspots, wandarmaturen, pendelarmaturen en masterarmaturen verwerkt in het lichtplan voor deze school. Het project bestaat veelal uit armaturen van het merk Ecolight. Het resultaat is prachtig!

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan hier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Foto’s: Burgland Bouw b.v.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.