GR8 Hotel Breda

 

Een hotel met honderd hotelkamers afbouwen in honderd dagen. Dit was het motto voor de casco nieuwbouw van GR8 Hotel Breda. Deze deadline is gehaald en zo opende GR8 Hotel Breda haar deuren voor gasten. Het nieuwe hotel in Breda van de GR8 keten is gelegen bij knooppunt Princeville aan de A16 en biedt haar gasten het betere alternatief voor thuis. Een fijn en modern verblijf voorzien van alle gemakken en comfort voor gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of er lekker even tussen uit willen.

In samenwerking met partner Jacobs Elektro Groep hebben wij dit project mogen verlichten. Het unieke aan dit project is dat alle kamers voorzien zijn met maatwerk ledstrips met een RGB sturing, welke verwerkt zijn in het plafondkoof. De verlichtingskleur is naar eigen wens door haar gasten in te stellen. Naast het verzorgen van de functionele verlichting hebben wij het hotel ook voorzien van decoratieve verlichting. Hiermee hebben wij een totale lichtoplossing gerealiseerd die past bij de uitstraling en de sfeer van het hotel.

Foto’s: Bulsink en Side Show Productions

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.