Grand Café Wester Paviljoen Rotterdam

Grand Café Wester Paviljoen Rotterdam

Al ruim 20 jaar is Grand Café Wester Paviljoen een welbekend begrip in Rotterdam. In de voormalige bedrijfskantine van Unilever kunt u heerlijk eten. Daarnaast hebben ze een breed assortiment met speciaalbiertjes en wijnen. Het paviljoen wordt daarom ook wel gezien als huiskamer van de stad. Door de groei en om een nieuwe doelgroep aan te spreken is onlangs het grand café uitgebreid met een zogeheten Foodbar. Hier kunnen de gasten gebruik maken van shared dining: kleine gerechten die met gezelschap te delen zijn.

In samenwerking met Barendrecht Elektra hebben wij de verlichting in de Foodbar gerealiseerd. Onze enigneer heeft diverse inbouwspots, opbouwarmaturen en ledstrips van onder andere het merk AEG verwerkt in het lichtplan. Mede door de verlichting is de Foodbar een prachtig nieuw gedeelte geworden van het Grand Café, waar gasten kunnen genieten van een lekker hapje en drankje.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.