Guest Service Terminal

 

Een nieuwe ‘Guest Services’ locatie voor het Designer Outlet Centre Roermond. Met 240 vierkante meter biedt deze nieuwe locatie genoeg ruimte voor social distancing. Bij binnenkomst tref je het nieuwe interieur design aan en een digitaal wachtsysteem. In de gastenontvangst staan Guest Service advisors klaar om een ieder te helpen met allerlei verschillende vragen. In deze nieuwe locatie zijn nu ook extra services beschikbaar, zoals verzendingen van  aankopen, hands-free shoppen en een inpak service voor cadeaus.

In samenwerking met technisch installateur Regio Service uit Panningen hebben wij zowel de functionele als de decoratieve verlichting voor dit project mogen verzorgen. Zoals op de foto’s goed is terug te zien is een deel  van de verlichting verwerkt in het houten lamellenplafond door middel van 3-faserail met spots.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.