HAN Hogeschool

HAN Hogeschool

Ruimte voor kwaliteit, dat is de kracht van de HAN hogeschool. Vanuit de campussen in Nijmegen en Arnhem verzorgt deze hogeschool voor haar studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. Modern en kwalitatief onderwijs staan hierbij hoog in het vaandel.

WSI Techniek heeft ons gevraagd om specifieke pendelarmaturen te leveren voor de ingang van de hogeschool. Aanvullend hebben we langere snoeren geoffreerd en afgeprijsd. De samenwerking verliep voorspoedig. De pendelarmaturen pronken in de entree.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.