Hoek en Blok Barendrecht

Hoek en Blok Barendrecht

Werknemers van accountantskantoor Hoek en Blok hebben hun oude kantoor ingeruild voor een prachtig nieuw kantoor in Barendrecht. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een grote pion in de accountancywereld en staat voor rust en ruimte. Door de gebundelde kennis op het gebied van onder andere accountancy, juridische zaken, human resources en bedrijfsfinanciering kan Hoek en Blok die rust en ruimte creëren voor haar klanten. Met een team van meer dan honderdveertig medewerkers was het bedrijf toe aan meer ruimte voor een eventuele verdere groei.

In samenwerking met DWT realiseerden wij de verlichting voor het nieuwe kantoor van Hoek en Blok. De kantoorverlichting bestaat onder andere uit lange lichtlijnen. Deze zorgen ervoor dat het personeel aan de slag kan in de perfecte werksfeer. Het resultaat is iets om trots op te zijn!

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Foto’s: REEM Fotografie

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.