Holbeinhuis

 

Gelegen aan de Coolsingel 65, nabij het Stadhuisplein in Rotterdam staat het kantoorpand Holbeinhuis. Een unieke kantoorlocatie midden in het centrum van de stad. Het traditionele gebouw is gerenoveerd en duurzaam en toekomstbestendig ingericht. Het resultaat is een modern kantoor waarin historische, klassieke elementen zijn gecombineerd met een eigentijds urban interieur en een Rotterdamse touch.

In opdracht van CBRE Development Services was hoofdaannemer J.P. van Eesteren verantwoordelijk voor de renovatie. In samenwerking met installateur Groen & Aldenkamp hebben wij de verlichting verzorgd. Op basis van de gegevens van de bestek matige armaturen hebben wij een armaturenvergelijk uitgevoerd. Vanuit het vergelijk is gekozen voor diverse armaturen zoals inbouwspots, wand opbouwarmaturen, 3-fase rail met spots, LED strips en een GO-system. Alle verlichting voldoet hiermee aan de projecteisen en de wensen van de klant. Op deze manier hebben wij bijgedragen aan het verduurzamen van het kantoorpand Holbeinhuis.

Foto’s: Groenenboom

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.