Hoornbeeck College Goes

Hoornbeeck College Goes

Het Hoornbeeck College in Goes bereidt studenten voor op de toekomst. Deze school is al voor de 9e keer opnieuw uitgeroepen tot Beste ROC in de Keuzegids Mbo 2018. Dat is niet voor niks, het onderwijs is kwalitatief goed en er is persoonlijke aandacht voor de studenten. Het bestaande pand werd te klein, er werd een nieuw deel opgetrokken. Daarvoor hebben wij het lichtadvies gemaakt en het eindresultaat is zeker iets om trots op te zijn. Naast de aula die op de foto’s te zien is, hebben wij ook de verlichting geleverd voor de lokalen en de zogenaamde leerpleinen. De meeste armaturen zijn van het merk Lucis. Dankzij Maas & Hagoort is het Hoornbeeck College een frisse school. Wij realiseerden dit project samen met Gebr. Van Dijk in Made. 

Foto’s: ANYWAYdoors

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.