Hotel Ahoy

 

Een hotel op het eigen terrein was één van de grote wensen van Rotterdam Ahoy. Deze wens is eind 2023 in vervulling gegaan. In het hart van Rotterdam-Zuid is het nieuwe hotel Ahoy geopend. Met een bruto vloeroppervlakte van bijna 10.000m2 bevat het hotel 250 kamers, een ontbijtruimte en een grote lobby. Hotel Ahoy ontvangt zowel zakelijke als toeristische gasten. De exploitatie ligt in handen van Ibis Style.

Installateur Terberg Totaal Installaties BV heeft ons benaderd voor de basisverlichting van de hotelkamers, gangen en aanvullende ruimtes. Met onze kennis en expertise hebben wij met zorg en precisie een lichtontwerp gerealiseerd. Een combinatie van geschikte armaturen selecteren en op de juiste manier verwerken zorgt er voor dat de ruimtes niet alleen functioneel zijn, maar ook sfeervol. Op deze manier voelen de gasten zich direct welkom. Met veel enthousiasme hebben wij gewerkt aan het verlichten van Hotel Ahoy.

Foto’s: Ibis Styles Rotterdam Ahoy

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.