Hotel De Schelde

 

Hotel De Schelde in het Zeeuwse Cadzand-Bad is een familiebedrijf en sinds 1983 in bezit van familie Verbeke. Met de tweede generatie aan het roer waren er al langer uitbreidings- en moderniseringsplannen. De wens was om meer ruimte en luxe te creëren maar uiteraard wel met behoudt van de familiaire sfeer die hun gasten zo waarderen. In 2019 is het hotel volledig afgebroken om plaats te maken voor een compleet nieuw hotel met 51 kamers, een zwembad met wellnessruimte, een bar, een restaurant en twee vergaderzalen. Door corona heeft de bouw stil gelegen en heeft de oplevering op zich moeten laten wachten. Inmiddels is het nieuwe hotel al een aantal maanden geopend.

Het ontwerp is ontworpen door HUGO interieur. En in samenwerking met installateur ITN groep hebben wij de verlichting mogen verzorgen. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de eisen van het bestek en er voor gezorgd dat de verlicht past bij de sfeer van het hotel en de ruimtes. Met als uitkomt een oplevering van een ruim en stijlvolle hotel wat warmte en huiselijkheid uitstraalt.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.