Hotel ‘De Timmerfabriek’

 

De Rijksmonumentale ‘Timmerfabriek’ uit 1914 is getransformeerd tot een 4-sterren hotel met Gastrobar. De restauratie van de voormalige werkplaats van de scheepstimmerwerken biedt onder andere 68 luxe kamers en suites, een restaurant, een bar en een terras.

Samen met een Zeeuwse partner mochten wij werken aan dit Zeeuwse project. Van de Velde Installatiegroep uit Yerseke heeft het project als installateur in opdracht gekregen. Via deze weg werden wij betrokken in het realiseren van de vele verlichting binnen het hotel. Bij het lichtontwerp en de keuzes voor de armaturen waren verder Studio Hank, Bouwgroep Peters en opdrachtgever Team Leisure zeer nauw betrokken. Het was een uitdaging om de armaturen goed te laten aansluiten bij het ontwerp en tevens bij de wensen van de opdrachtgever. Door het verzorgen van alle basisverlichting, deels de decoratieve verlichting en het aanlichten van het gehele pand door middel van gevelverlichting en grondspots is er een chique, moderne lichtoplossing gerealiseerd.

Foto’s: Team Leisure & Team Concepts

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.