Huizinga school Amsterdam

Huizinga school Amsterdam

Recent is de nieuwbouw van de Huizinga school in gebruik genomen. Ook de gymzaal van deze brede school is opgeleverd. Maas & Hagoort heeft aan dit project meegewerkt vanaf ontwerp tot realisatie.

Ontwikkeling is wat Maas & Hagoort en de Huizinga school bindt. Samen met Klaver Obdam realiseerden wij dit project. De school heeft haar onderwijskundige visie vernieuwd. Naast traditionele groepsruimten gaan zij de leerpleinen optimaal gebruiken. Daarnaast vormt een keuken het hart van de school. Ouders, teamleden en leerlingen kunnen elkaar hier ontmoeten. De school beschikt tevens over een grote aula. Ook is er een ouderlokaal. Deze compacte school maakt optimaal gebruik van licht en frisse lucht. Het daglicht speelt een belangrijke rol in deze school. In dit project was duurzaamheid van groot belang, de ambities lagen hoog. Dit heeft de engineer meegenomen in het lichtplan dat wij voor deze school opstelden. Ook met het gebruik van de materialen werd rekening gehouden met duurzaamheid.

Wilt u ook een mooi project opleveren? Vraag dan nu een lichtplan aan!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.