Hyperion Lyceum Amsterdam

Hyperion Lyceum Amsterdam

Sinds dit schooljaar genieten de studenten van het Hyperion Lyceum in Amsterdam van een geheel nieuw schoolgebouw. De nieuwe school ligt vlakbij het IJ en is speciaal gebouwd voor leerlingen van het gymnasium en atheneum +. Zij worden opgeleid tot kritische denkers en doeners met een actieve maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn ze klaar voor de toekomst.

Het Hyperion Lyceum is een gebouw dat blijvend prikkelt, stimuleert, inspireert en uitdaagt. Samen met Breman Kloekke hebben wij de verlichting voor dit project gerealiseerd. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat de studenten zichzelf in de perfecte omgeving kunnen ontwikkelen.

Bent u op zoek naar lichtadvies voor uw schoolproject? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Bouwgroep Dijkstra Dijkstra (Imazzo)

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.