Ichthuskerk Boskoop

Ichthuskerk Boskoop

Door de groei van de afgelopen jaren had de Gereformeerde Gemeente in Boskoop, ook wel Ichthuskerk genoemd, behoefte aan een uitbreiding. Bij de verbouwing werd de kerkzaal uitgebreid. Er zijn in de nieuwe situatie 885 zitplaatsen ontstaan. Verder werden er twee grote zalen, een nieuwe entree en een ruime ontmoetingshal bijgebouwd.

Voor dit project hebben wij alle verlichting gerealiseerd. Onze engineer verwerkte onder andere downlights, ledstrips, kanselverlichting, buitenverlichting en een kroonluchter in het lichtplan. Naast het opstellen van het lichtplan ontzorgden wij de klant met de levering, uitvoering en programmering. De verlichting is overigens slim te sturen via Casambi en kan dus geheel naar wens worden ingevuld. Wij danken Born Architecten en Windhorst Techniek voor het vertrouwen.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Foto’s: Ralph Reedeker

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.