IKC de Regenboog

IKC de Regenboog

Sinds dit schooljaar krijgen leerlingen uit de Bilt de les in het nieuwe IKC de Regenboog. Het gebouw is ontworpen vanuit een heldere visie op de ontwikkeling van kinderen en bestaat uit een basisschool, kinderopvang, peutergroep en een gymzaal.

In samenwerking met Bectro leverden wij alle verlichting voor dit project. Onze engineer verwerkte onder andere opbouwarmaturen, inbouwspots, inlegarmaturen, downlighters en inbouwarmaturen in het lichtplan. De leerlingen kunnen genieten van een prachtige nieuwe school!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.