IKC de Werf

IKC de Werf

In het nieuwe IKC de Werf in Zaandijk is een basisschool en een kinderopvang gevestigd. Ook worden er na schooltijd vele interessante activiteiten bij de kinderclubs georganiseerd. Met korte lijnen en de intensieve samenwerking tussen onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten kan het uiterste uit de kinderen worden gehaald. Daarnaast heerst er een goede sfeer waardoor iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Zowel de kinderen en hun ouders, als de medewerkers.

In samenwerking met Blokzijl TCL Installatietechniek realiseerden wij de verlichting voor dit nieuwe kindcentrum. Onze engineer verwerkte onder andere inbouwpanelen, opbouwarmaturen, wand armaturen, spots en ledpanelen in het lichtontwerp. Daarnaast ontzorgden wij onze klant ook door het maken van bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek. Dankzij goed overleg met de klant is dit prachtige project recent opgeleverd. Een mooi voorbeeld van hoe een goede samenwerking leidt tot een uitstekend resultaat!

Vraag hier direct een lichtplan aan en laat uw project prachtig verlichten!

 

Foto’s: Hillen & Roosen

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.