IKC de Wrâldwizer

 

In opdracht van Stichting Arlanta heeft Aannemingsmaatschappij Friso na de sloop van Basisschool de Wrâldwizer in Oosternijkerk een nieuw kindcentrum gebouwd. De nieuwbouw, met een omvang van circa 1.163 m2 bestaat uit onderwijslokalen, een peuterspeelzaal en een kinderopvang. Daarnaast is ook de bibliotheek en de GGD gehuisvest op deze nieuwe locatie. De Wrâldwizer is volledig energieneutraal. Dit komt bijvoorbeeld door de vele zonnepanelen en overige bouwkundige keuzes die gemaakt zijn bij het ontwerp van de school. Daarnaast zijn de lokalen afzonderlijk te verwarmen en de verlichting is energiezuinig.

In samenwerking met installateur Pranger-Rosier hebben wij een totale lichtoplossing voor deze nieuwe onderwijsinstelling mogen realiseren. Binnen het project hebben wij naast het lichtplan nagenoeg alle verlichting mogen leveren zoals functionele en decoratieve armaturen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.