IKC Slochteren

IKC Slochteren

In Slochteren is pas een nieuw kindcentrum geopend. Kinderopvang en onderwijs komen in IKC Slochteren samen. Behalve twee scholen, OBS De Woldstee en CBS De Wegewijzer, nemen Kids First COP groep en Kindercentrum Slochterborgje hun intrek in het kindcentrum. Elkaar ontmoeten en elkaar versterken staan centraal in het centrum. Daarnaast worden de leerlingen zo goed mogelijk voorbereid om naar de middelbare school te gaan.

In samenwerking met Leijdsman Installatie leverden wij de verlichting voor het IKC Slochteren. Naast de verschillende inlegarmaturen van Illuxtron en inbouwspots die onze engineer voor dit project in het lichtplan verwerkte, leverden wij ook de noodverlichting voor dit project.

Vraag hier direct een lichtplan aan en laat uw project prachtig verlichten!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.