IKC Zeven Zeeën Amsterdam

IKC Zeven Zeeën Amsterdam

In Amsterdam Noord is IKC Zeven Zeeën gevestigd. Deze multiculturele school handelt volgens het Daltonprincipe, ze gaan uit van de eigen kracht van het kind. Dat komt ook tot uitdrukking in de manier waarop de leraren lesgeven. Een kind ontwikkelt zijn eigen talenten en er is veel aandacht voor het ontwikkelen van taal. Sport en beweging is erg belangrijk. Tijdens de schooltijd maar ook na de schooldag kunnen de kinderen verschillende sporten uitoefenen. Moke Architecten heeft dit meegenomen in het ontwerp van de nieuwbouw. Samen met Klaver Technisch bedrijf zorgde Maas & Hagoort voor de verlichting van dit gebouw. Vraag direct een lichtplan aan en laat uw project prachtig verlichten!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.