Inntel Hotel Utrecht

Inntel Hotel Utrecht

In het centrum van Utrecht heeft hotelketen Inntel er een nieuwe vestiging bij: Inntel Hotel Utrecht. Het hotel is gevestigd op één van de drukste plekken van Utrecht en is verbonden met het centraal station. Met 11 verdiepingen is het hotel van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het hotel onder andere over een Spa met zwembad en een Turks stoombad. Daarnaast is er voor sportievelingen een grote fitness en wie een meeting of event organiseert in één van de vijf zalen, kan dit combineren met een lunch of diner in het restaurant.

In samenwerking met Linthorst Techniek hebben wij de verlichting voor het hotel gerealiseerd. De LED armaturen passen perfect bij de uitstraling van het hotel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.