Integraal Kindcentrum De Lei

 

Bij Integraal Kindcentrum De Lei in Leimuiden komen kinderen van tot 12 jaar door middel van kinderopvang en basisonderwijs samen. Het gebouw waar Integraal Kindcentrum De Lei in huist is toekomstbestendig en duurzaam ontworpen waarbij het voldoet aan alle eisen van deze tijd. Het ontwerp is gebaseerd op eisen omtrent het project ‘Frisse Scholen’ klasse B en ook de huidige BENG eisen. Een Frisse School is een schoolgebouw (primair- of voortgezet onderwijs) met een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu. Dit sluit aan bij de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) normering die eisen stelt aan nieuwbouwprojecten om duurzaam bouwen te bevorderen.

In samenwerking met Ponsioen Installatietechniek hebben wij gezorgd voor een passende lichtoplossing voor dit project. Voorafgaand aan de realisatie van het onderwijsproject hebben wij ter ondersteuning van ons lichtplan een compleet armaturenvergelijk gemaakt waarmee installateur, opdrachtgever en adviseur de gelijkwaardigheid van de door ons voorgestelde alternatieven op de juiste wijze kon toetsen en vergelijken. Wij gaan deze uitdaging als merkonafhankelijke lichtexpert graag aan met als doel om extra waarde toe te voegen aan lichtprojecten zonder in te leveren op de technische specificaties.

Foto’s: Integraal Kindcentrum De Lei

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.