Joanknecht

 

Joanknecht is als accountantskantoor opgericht in 1948. In ruim zeventig jaar zijn ze gegroeid tot brede financiële en bedrijfskundige dienstverlener. Onlangs is Joanknecht verhuisd naar een gerenoveerd kantoorpand. Interieurarchitect Arnold Schoordijk heeft er met zijn ontwerp een kleurrijke plek van weten te maken om samen te komen met collega’s en klanten. Arnold koos voor primaire kleuren, levendige materialen zoals hout en veel planten. Het is een dynamisch kantoor waar flexplekken de norm zijn.

Maas & Hagoort heeft bijgedragen aan de renovatie van het kantoorpand door in samenwerking met Van den Broek Systemen uit Oss de verlichting te leveren. Met name de verlichting op de werkplekken, verkeersruimtes en de buitenverlichting is verzorgd. Hier is gebruik gemaakt van 3-fase rails, trackspots, inbouwspots en noodverlichting. Een belangrijk behaalde uitdaging is dat er binnen het concept van de interieurarchitect is voldaan aan de gesteld NEN normen.

Het resultaat: een geslaagd lichtproject en een toekomstbestendig kantoorpand voor Joanknecht.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.