Kader BV

Kader BV – Dijnselburgerlaan 2

In Zeist kunt u één van de vestigingen van Kader BV vinden, om precies te zijn aan de Dijnselburgerlaan 2. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder ander veiligheid en informatiebeveiliging. Zij bieden ondersteuning bij het verbeteren van organisaties. Ook kunnen er diverse opleidingen gevolgd worden bij Kader.

In goede samenwerking met Peters Interieur verlichtten wij het pand. Peters Interieur was verantwoordelijk voor de uitstraling en het was onze taak om mee te denken over het lichtontwerp. Wij maakten speciaal voor dit project een eigen plan. In de kantoorruimtes ziet u dat wij lange profielen hebben toegepast om zo overal voldoende licht te creëren om bij te werken. De kantine mocht wat meer sfeer krijgen en daarom koos Sjaco voor draadlampen met decoratieve lichtbronnen. Deze hebben een open uitstraling die de ruimte groter doen lijken. Een link met het verleden vindt u in het trappenhuis. Hiervoor zijn bestaande wandarmaturen in een nieuwe kleur gespoten. Wilt u meer weten over de verlichting uit dit project? Neem dan contact met ons op!

Voorheen was het pand vrij grijs maar dankzij deze transformatie leeft het kantoor weer en kreeg het sfeer. Dat alles dankzij een goede samenwerking met Peters Interieur. Door veel te communiceren realiseerden wij samen dit prachtige resultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.