Kantoorpand Berghege volledig gerenoveerd

Berghege Oss

Het monumentale kantoorpand van Berghege aan de Begijnenstraat in Oss is vernieuwd. Het kantoor is in oude glorie hersteld tot een kantoor met alle comfort en duurzaamheid die hoort bij 2020, maar met veel respect voor de rijke historie van het voormalige Fratershuis uit 1883.

Met ruim 200 jaar aan geschiedenis is de band met de stad Oss sterk. Het schitterende monumentale pand is na anderhalf jaar keihard werken volledig gerenoveerd. Ook de verlichting was toe aan vernieuwing. In samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek mochten onder andere de inleg-, opbouw-, plafond- en pendelarmaturen leveren. Leo was verantwoordelijk en leidde dit project in goede banen.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of bent u op zoek naar een goed lichtadvies? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.