Kerkgebouw De Levensbron te Goes

Kerkgebouw De Levensbron te Goes

Het kerkgebouw van De Levensbron in Goes werd te klein. Het was niet alleen toe aan renovatie, maar ook aan uitbreiding. In ruim twintig jaar verdubbelde het aantal kerkgangers. Blankenstijn Bosch Van Eck Architecten zorgde voor een goed plan. Er werd een stuk aangebouwd en ook werd het aantal zalen uitgebreid. Duurzaamheid was belangrijk, dat gold ook voor de verlichting. Het gebruiken van energiezuinige verlichting was dus een must. Maas & Hagoort mocht het lichtconcept creëren. In samenwerking met installateur Bill Jansen is het nieuwe energiezuinige lichtontwerp gerealiseerd. Er werd LED verlichting gebruikt. Duurzaam licht, daar zorgen we samen voor. Vraag hier uw lichtplan aan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.